MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Formex

Lämna en kommentar

På begäran. Min gamla Formexkrönika som jag skrev för Residence är tydligen aktuell igen. Så, om man klickar på på länken nedan kan man se mina tankar. Oroväckande lite har ändrat sig. Tydligen.

 

https://www.residencemagazine.se/wendelbo-formex-borde-delas-upp-i-ett-a-och-b-lag/

 

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.