MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Skördefest hos Trendenser

4 kommentarer

Mamma ringde häromdagen. Vi pratade om lite ditt och datt, men kontentan av själva samtalet var att hon gillar inte när jag använder så kallade kraftuttryck i mina texter. Jag förmodar att du läser detta just nu mamma så det vore bra om du hoppar över nästa mening för nu måste jag verkligen ta i.

Fy fasen vad trevligt vi hade igår!

Frida bjöd på skördefest på Spinneriet och alla var där. Eller alla och alla, vi var i runda slängar 3 glada killar och 37 fantastiska kvinnor. Om man nu ska vara petig. Fantastiskt var det hur som helst. Mat i absolut världsklass från Lilla Spinneriet och ett sällskap som lyckades med att överträffa det. Jag hann verkligen inte, trots hyfsat effektiv mun och gigantiska öron, prata med alla men jag kommer att leva länge på de underbara samtalen med Emma, Cissela, Natalia och troligtvis världens roligaste – Bloggkommentatorerna. Jag vet, det krävs inte mycket, men jag har träningsvärk i magen idag. Tack!

Bilderna här nedan har Anna Roström tagit. Hatt av pga superfint! Kommentarerna däremot är mina egna.

trendenser_skordefest_martinreda_3

Vet ni vad, ni kan glömma allt vad glögg heter. Detta är vad som kommer att serveras hädanefter. Varm äppelmust med vaniljstång och rosmarin över calvados. Varför var det inte jag som kom på den?!

trendenser_skordefest_martinreda_2

Det fanns en ost på festen. Jag frågade vad den hette och var den kom ifrån, men eftersom bilden före var inblandad kan jag råkat glömma bort. Men oj oj oj vad bra den var! Oroliga läsare göre sig icke besvär. Självklart pillade jag bort alla nötter, bär och annat som inte hör ost till.

trendenser_skordefest_martinreda_4

Efter osten och garanterat efter äpplemusten lyckades jag tydligen säga saker högt. Offentligt. Tal säger några, jag hävdar fortfarande att det bara var julklappsrim som bara var tvungna att komma ut.

trendenser_skordefest_martinreda_1

Sist, men verkligen inte minst. Emma och Cissela. Jag kan inte på riktigt beskriva den tacksamhet jag känner. Att få möta dessa två fantastiska människor som med sina egna konton bidrar med så mycket vackert är inget annat än underbart. Att de sen tydligen läser vad jag skriver… helt sjukt.

Tack Frida och hela teamet bakom! Tack för alla trevliga möten och underbara skratt. Tack!

/m

 

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

4 tankar om “Skördefest hos Trendenser

 1. Avundsjuk. Men inte bitter. Kanske bara lite. Sjukt snygga björnbär på osten. Lite suddig bild på osten tänkte jag också på. Kanske också hade med bilden innan att göra 😉 Så himla fint du skriver. Jag vill också träffa Emma och Cissela ❤

  Gilla

 2. Vilken härlig bjudning det verkar ha varit 🙂
  Anna från Bloggkommentatorerna är min gamla klassis o vi växte upp ihop. Himla go tjej Önskar dig en finfin helg // Fredrik

  Gilla

 3. Men hallå där! Det är ju vi som tackar dig för alla ord 🙂
  Även om jag fortfarande väntar på några… Efter A kommer B.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.