MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Emma Olbers, ny kreativ chef på Ire Möbel – Hiss eller Diss?

1 kommentar

Om man har läst de stora bloggarna så har man sedan ett bra tag fått vetskapen om att Ire Möbel har anlitat Emma Olbers som kreativ chef. Jag är ganska övertygad om att ni har  läst pressreleasen på samtliga instanser vid det här laget eller hur? Jag tänker inte tjata mer om det. Emma Olbers ny kreativ chef på Ire Möbel. Så. Nu vet alla. Igen.

Däremot…

ire_mobel_emma_olbers_martinreda_5

…så kan jag gott tänka mig att tjata ett tag om hur bra jag tycker valet av Emma Olbers är. Det är fanimej helt strålande. Ire gör så otroligt rätt när de anlitar Emma. På många plan. Sedan 1939 har Ire verkat för design, hantverk och hållbarhet. Nu när var och vartannat någorlunda trendkänsligt företag anammar samma ord i sin värdegrund så kan man lätt falla in i något obehagligt fack av mainstream. Trots att intentionerna fortfarande är goda och genuina. Att då koppla in Emma Olbers, denna genialiska designer med ett enormt patos för hållbarhet är fantastiskt! Ire befäster sin roll som en av de ledande möbelproducenterna och blir verkligen inte mainstream. Tvärtom. Jag skulle vilja säga förebilder.

ire_mobel_emma_olbers_martinreda_4 ire_mobel_emma_olbers_martinreda_3

Tänk om fler företag hade anlitat kompetenta kvinnor som fanbärare för en bättre och mer hållbar framtid. Oj vilken bra värld vi skulle få. Tills dess att den ordningen är skapad får vi hålla till godo med kommande alster från Emma och med de helt galet vackra bilderna av LiffnerLignsell för Ire Möbel.

Med sedvanligt avtagen hatt och en djup bock så är det med stor och varm glädje jag tilldelar veckans solklara Hiss till Ire Möbel och deras nytillträdda kreativa chef Emma Olbers. Well done!

/m

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

En tanke på “Emma Olbers, ny kreativ chef på Ire Möbel – Hiss eller Diss?

  1. Vill skriva under på varje ord där!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.