MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

OTHR – Ico Bottle Opener

Lämna en kommentar

Ibland hittar man saker på internet som är så snygga att man trillar av stolen. Ibland är även de snygga sakerna helt oumbärliga och alldeles livsviktiga. OTHR´s kapsylöppnare är just en sådan sak. Visst du kan öppna din öl med en sån här eller en sån här, men inte på ett värdigt sätt. Den svindyra, überekologiska, lowtechhipsterölen producerad i den 400 år gamla k-märkta möllan med lika gammalt humle som du varsamt burit hem efter 8 veckors väntan genom systembolagets beställningssortiment kräver sin öppnare.

Vad jag pratar om? Jag pratar om Ico Bottle Opener såklart!

 

 

ico_bottle_opener_martinreda_2

Visst, jag ser de uppenbara problemen. Det är en limited edition på 100 exemplar och den kostar i runda slängar 1000 kr, men man kan väl få drömma? 3D-printad i mattsvart stål, det blir inte vackrare än såhär.

ico_bottle_opener_martinreda_3

/m

 

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.