MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Prickar, prickar och prickar

2 kommentarer

Jag är långt ifrån först här, men jag måste bara få belysa dessa miljarders miljarder prickar som fyller alla mina flöde just nu. Very Camilla skrev om det redan i juli och Hemma med Helena trendspanade prickar härom veckan. Jag hoppas ni står ut med ett par polka dots till.

sandberg_wallpaper_ella_martinreda_2

Ella från Sandberg.

Först av allt. Jag har inget emot prickar. Inget alls faktiskt. Ledsen om jag gör er besvikna om ni nu kom hit för lite klassiskt martinreda-raljerande. Lovar att ta igen det imorgon. Nåväl. Det prickiga tilltalar mig. Jag vet inte om det är det barnsligt enkla och lekfulla som tilltalar mig eller om det bara är så att jag faktiskt förstår vad jag tittar på. Dessutom är det grafiskt lättåtkomligt för mina ögon.  Tapeten här ovan är långt ifrån ensam i den prickiga tapetvärlden. Jag valde den och Scandiwalls (nedan) på grund av ett enormt massmedialt snurr. Ingen kan ha missat några av dessa två tapeter de senaste veckorna.

formex_martinreda_1

Dalmatian från Scandiwall

IKEA är såklart med på spåret här och jobbar prickigt så att skjortan står rakt ut. Dels via STUNSIG men även med Hannas Dalrots jobb med STOCKHOLM.

IKEA_today_STUNSIG_martinreda_3 IKEA_today_STOCKHOLM_martinreda_4

Bilder från IKEA

Sist ut från mitt prickiga flöde är Trendenser And Friends. Den här kom ju ganska tidigt i våras. Var det här startskottet på vår prickiga sensommar?  Hur som helst. Jag har hellre miljarders miljarder prickar runt omkring mig i höst än dovbrunmurrig dito.

VAS 1

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

2 tankar om “Prickar, prickar och prickar

  1. Ping: Prickigt – Samling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.