MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

#öppethusligheter hos Grandpa

2 kommentarer

Jajemensan, igår var det så äntligen dags. Maria Soxbos bloggträffprojekt #öppethusligheter intog Göteborg och Grandpa. Jag var där. Ensam kille precis som vanligt. Nej, nu får ni inte misstolka mig, det är faktiskt en jäkla ynnest att få umgås med kompetenta framgångsrika kvinnor. Faktiskt ren och skär lyx. Men….det är ensamt. Nog lipat om det. Ni vill såklart se hur det såg ut. Ni vill också se hur jag såg ut. Nu råkade det vara så att jag – säkert enligt någon könsfördelad procentsats- inte hamnade på en ända lite bild av de 218 st som låg i den zippade filen Grandpa skickade ut. Eller så var jag bara i vanlig ordning inte lika snygg som resten av gänget. Oklart.

GRANDPA_MG_5266

I och med att jag var ganska upptagen med att vara lite extra trevlig mot alla tjejer (nej, detta är inget ni behöver sprida vidare till min fru) så råkade jag lyssna lite slarvigt på kocken när han berättade vad vi åt. Det var säkert jätteviktigt och intressant på alla vis men jag kommer inte ihåg vad jag åt. Jag minns däremot att det var något av det godaste jag ätit på mycket länge och det Jinx Foodtruck serverade såg ut så här:

GRANDPA_MG_5248

Kvällens stora nyhet var lanseringen av Grandpas nya label Low Key Goods. En väl utvald serie diverseföremål för hemmet. Omsorgsfullt, ekologiskt och hållbart. Hög femma på det. Däremot har jag undrat mycket över valen det senaste dygnet. ”Valen?” säger ni frågande.

Ja. Valen. Den flygande valen.

Alla som var där såg den och alla som kommer att besöka Grandpa kommer att se den. Ett print med en flygande val. En del i Low Key Goods-kollektionen. De två tankar som upptagit i stort sett hela min vakna tid det senaste dygnet är; varför ska valar flyga och vem var först med flygande valar? Nu låter det som att jag inte har så himla mycket annat att tänka på. Det har jag. Verkligen. Men de här två frågorna måste få ett svar. Kan någon hjälpa mig?

Nu var varken jag, som bekant, eller den flygande valen med i zip-filen, men för att visa hur en flygande val ser ut så postar jag följande bild. Från Annelie Grimwade och ett av hennes bidrag till Designhjälpen.

Grimwade

Nog om det. Får fundera vidare på valarna om nu inte ni kan hjälpa till här.

Resten var ungefär såhär:

GRANDPA_MG_5165 GRANDPA_MG_5164 GRANDPA_MG_5161

Ja, ni förstår själva. Det kommer att gå bra för Low Key Goods.

Stort tack till Maria.

Jag kommer gärna nästa gång också. På två villkor. Minst en kille till (mindre viktigt) – och ost till vinet (mer viktigt). Deal?

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

2 tankar om “#öppethusligheter hos Grandpa

  1. Ha, ha …underbart roligt inlägg och vad det gäller maten har jag också funderat på vad det var vi åt, det var fantastiskt gott !!!
    Ha en fin kväll och lycka till med ert fantastisk jobb med Designhjälpen . / Pernilla

    Gilla

  2. Ping: Throwback Friday | MARTINREDA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.