MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Afteroom

Lämna en kommentar

Ja, det är lika bra att ni läser rubriken en gång till, lägger namnet på minnet och omedelbums börja följa Afteroom på alla möjliga sociala medier. Hetare än så här blir det inte i Sverige i höst. Jag ska förklara varför. Och ja, jag vet att många av er redan vet, men det kanske finns någon som inte vet och så kan vi inte ha det. Ok?!

Afteroom-Coat-Hanger-Black_martinreda-2

Coathanger, Afterrom för Menu

Det hela började med att Elle Decoration utsåg Afteroom till Årets stjärnskott på designgalan i Februari. Bra val. Exemplariskt val. Sen har de jobbat på och hypen rullat vidare. Ingen har väl missat vilka stolar Trendenser har på kontoret? Just det Chair #01

Trendenser_Instagram

Bild från Trendensers instagram

Sen hände det något riktigt coolt. Igår tyckte Kinfolk, alltså på riktigt Kinfolk, att Afteroom var coolt. Jag tycker det är sjukt coolt när Kinfolk med sina 700000 följare tycker att en liten duo från Sverige gör bra grejer.

Kinfolk_martinreda_1

Vill man sätta sig in i Afteroom-storyn lite mer ordentligt kan man läsa artikeln här. Detta är bara ett snabbt men ack så obligatoriskt följtips. På tal om andra bra tips så är det faktiskt #wallpaperwednesday idag. Följ den taggen på Instagram och få dig en ordentlig dos med tapeter till livs.

Nej nu får jag sluta. Två tips på samma dag och klockan är inte ens 07.

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.