MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Granit by Isabelle McAllister

Lämna en kommentar

Ja, det är kanske någon i läsarkretsen som kommer ihåg när jag skrev om Granit förra gången. Det är inte samma sak nu. Jag lovar. Nu är det dags för Isabelle McAllister att visa upp sin sida av Granit. Jag gillar den sidan. Påminner starkt om mitt eget liv. Lego- och transformerskaos blandat med tappra försök att skapa vackra stilleben. Det är vackert, verklighetstroget och ärligt.

14 23

Till skillnad mot Granits förra kampanj så ser jag inget orimligt i bilderna här. Undantaget porslinsräven då. En porslinsräv mitt på golvet hade ju i mitt fall orsakat x antal besök på närakuten med krossade tår alternativt en överkonsumtion av superlim. I övrigt verkar allt vara ytterst normalt. Normalt och snyggt.

09 26

Den 10:e september hittar du nyheterna i  butik.

38

/m

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.