MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Ananas till Salu – Entrance Mäkleri

2 kommentarer

Nu har jag hört mig för och fått det bekräftat av flera olika källor. Det är inte tisdag idag så jag kan tydligen inte köra Hiss eller Diss. Men om det hade varit tisdag idag då hade Entrance Mäkleri legat risigt till. Ja, alltså inte själva firman utan en serie bilder från en av lägenheterna de har till salu. De hypotetiska tisdagsfrågorna kunde varit om de säljer ananas eller lägenhet, om det är en reklamspot från fruktdisken på Ica Maxi eller om någon bara har innerligt fel på smaklökarna som väljer att grilla en ananas. Men nu är det ju inte tisdag så jag ställer inte de frågorna.

Vi kollar på bilderna istället.

3102999 3103005

Nu tror ni såklart att jag bara tramsar i vanlig ordning och antingen photoshopar in ananas i diverse bilder eller att jag varvat internet i jakten på mäklarbilder med just ananas i fokus. Icke! Detta är från en och samma lägenhet. Alla bilder hittar ni här.

3102997 3103011

Sen kommer skymningsbilderna. Det är tydligen då det är dags att tända grillen….

3102955 3102963

Visst jag har en nördig inställning till mat i allmänhet och dryck i synnerhet, men ingen kan ju gå på livsstilsbilden med grillad ananas och en Cosmopolitan. Den smakkombinationen skulle inte ens fungera i den av gräshoppor orsakade hungersnöden i bibeln.

Tur att det inte är tisdag….

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

2 tankar om “Ananas till Salu – Entrance Mäkleri

  1. Någon försöker sig på en fantasticfrank utan att hajja grejjen… fniss

    Gilla

  2. ha ha … Du är för rolig du Martin! Du har förvisso helt rätt!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.