MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Cuprinol goes Sarah Widman

1 kommentar

Eller om det är tvärtom. Jag vet inte riktigt. Hur som haver så har Sarah Widman gjort styling för Cuprinol. Det är en god idé. Cuprinol är för mig annars starkt förknippat med att måla om balvagnar och gödselspridare.  Nu har jag fått annat vackert i tankarna. Sånt gillar jag.

Vardagsrum3 Vardagsrum4

 

Sarah ger fem enkla tips  för att göra uteplatsen mysigare.

Fundera över huvudfunktionen

Vi har alla olika önskemål om vad uteplatsen eller trädgården ska ha för funktion. Om man har tillräckligt med utrymme för att skapa flera rum på sin uteplats är det såklart jättehäftigt – annars får du fundera lite på huvudfunktionen.

Låt innemöblerna komma ut

Begränsa dig inte med vilka möbler du ska välja när du inreder. Med rätt färg kan du måla i princip vad som helst och ställa ute i trädgården. Min favorit är nog ändå Cuprinols Dörr- & Fönsterfärg, eftersom den både täcker bra och torkar snabbt. Du kan påbörja ditt målarprojekt på morgonen och bjuda in till middag på kvällen!

Glöm inte golv och tak

Ett stort trädäck går till exempel att olja eller lasera i olika kulörer. Då får det längre livslängd, blir skönare att gå på och ser mycket vackrare ut även om det regnar.  Eller så kan du göra pergolan till ett trevligt utetak, där du kan hänga ljuslyktor eller fläta in växter.

Använd textilier

En enkel trasmatta kan göra otrolig skillnad och om du inte har en som är vädertålig, är det faktiskt inte jobbigt att plocka in och ut den efter väder.

Satsa på växtlighet

Växtlighet är en stor del av inredningen och trenden med gröna växter håller fortfarande i sig. Stora gröna träd som fikon och oliver förhöjer känslan av medelhavsträdgård som är väldigt mysigt. Det är alltid trevligt med växter som har ätbara inslag.

vardagsrum1 Matplats3 Matplats2

Jag kan bara hålla med. Sarah har helt rätt. Mitt eget bästa tips (kräver dock lite snickeriverksamhet) är att bygga en altan i etage. Detta skapar rymd och liv på de annars hyfsat raka och sterila uteplatserna. I mitt eget fall gjorde jag en soffa i den avslutande delen ner mot gräsmattan. Med ett flyttbart trappsteg funkar den utmärkt som både soffa och trappa. Det gäller dock att komma ihåg var man placerade trappsteget…

Sarahs bästa tips, i mitt tycke,  är dock att låta innemöblerna komma ut. Fynda en fin byrå på en loppis, måla den ordentligt och använd den som odlingsbänk. Genialiskt och vackert!

Vardagsrum2

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

En tanke på “Cuprinol goes Sarah Widman

  1. Ping: Långbord, långbord och … ja, se själva | Husligheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.