MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Lego + Banksy = Bricksy

1 kommentar

Alla fredagar borde börja med ett stort leende på läpparna. Jag lovar att hjälpa till så gott jag kan. Jag och jag? Hybrisörfilar mig själv. Det är den fantastiske fotografen Jeff Friesen som hjälper till. Han har precis släppt sin andra utgåva av Bricksy. Den första kom för ungefär ett år sen. Hans magiskt roliga legotolkningar av Banksys verk kommer garanterat att få dig på bättre humör. Testa själv!

jefffriesenbanksylego02jefffriesenbanksylego13

LEGO har ju länge legat i framkant vad beträffar nyskapande byggen. Vi har ju sett de klassiska arkitektbyggena och de fina Thomas Poulsom-fåglarna. Är det inte dags att Bricksy kommer ut i kartonger märkta 199kr snart? Lite för barnen såklart, men mest för oss vuxna…

jefffriesenbanksylego07 jefffriesenbanksylego06 jefffriesenbanksylego04

Erkänn! Det blev en lite roligare fredag nu eller hur?

/m

 

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

En tanke på “Lego + Banksy = Bricksy

  1. Faktiskt. Mycket roligare 🙂

    Hoppas du/ni får en fin helg!

    Allt gott | Tina

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.