MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Möbelmässan – Hiss eller Diss?

2 kommentarer

Självklart går det inte att såga en hel mässa, eller för den delen hylla en hel mässa. Stockholm Furniture Fair 2015 är för stor och allt för komplex för att kunna generalisera bort i det ena eller det andra. Varför skriver jag en sån rubrik då? För att få fler klick såklart. Nu när du har läst hela vägen hit så kan du lika gärna fortsätta. Jag bjuder på både hiss och diss idag.  Välkommen!

Veckans Hiss eller Diss rör bara en unik geografisk plats på mässan. Den konceptuella restaurangen Designbaren.

IMG_8652

Mattias Stenberg har skapat en exemplariskt vacker plats med skira tygstycken hängandes i taket i underbar harmoni med egendesignade lampan Shell för Bsweden.  En solklar hiss. Men där slutar det. Man kan inte bara äta med ögat. Något jag i efterhand önskar att jag kunnat. Den fnösketorra älgchilin och den 37-gradiga rödingen lämnade inte bara mycket övrigt att önska utan faktiskt allt.

Det behöver inte vara så otroligt konstlat och svårt. Vi som besöker mässan är inte särskilt svåra. I alla fall inte jag.

 

/m

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

2 tankar om “Möbelmässan – Hiss eller Diss?

  1. Vilken fail! Jag såg ingen info om någon känd kock heller? Förra gången var det ju mötet mellan toppkocken och toppdesignern som var grejen, och så blev det ju bra också. Var det måhända nån som glömde boka killen med kastrullen den här gången?

    Gilla

  2. Som jag skrev i mitt inlägg om Designbaren så hoppas jag att man till nästa år backar bandet och likt 2014 låter en designer och en duktig kock köra Desiginbaren tillsammans. Jens Fager & Tommy Mylymäki gjorde det ju med bravur.
    Åt två gånger i Designbaren bara för att ge dem en chans till men det var inte så där amazing som priserna skvallrade om att det borde ha varit :()Känner dock inte alls igen de rätterna som du nämner jag åt helt annat jag 😉

    Kram Anette/Inredningshjälpen

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.