MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Soft Söndag

Lämna en kommentar

Hej alla fina!

Jag hoppas innerligt att ni har haft det minst lika bra som jag de senaste dagarna. Nu är det dags för en lugn och skön söndag i vanlig ordning. Bara några bilder i all sin enkelhet. Utan kommentarer, utan värderingar och utan funderingar. Precis så som det ska vara på en soft söndag. Bilderna nedan är ett urval av det jag upplevt under min Stockholmsvistelse. Mer ingående analyser kommer att dyka upp här under veckan. Vare sig ni vill det eller inte. Tills dess, njut!

Kinnarps_Martinreda_6 Martinreda_3

Vill man veta vad det är som syns på bilderna så är jag inte alls blyg. Det är bara att fråga. Saknar man bilder så kan man med fördel, faktiskt, kolla min instagram. Hyfsat nöjd med mitt möbelmässespam.

Martinreda_5 The_Daily_Dagny_Martinreda_4 Trendstefan_Martinreda_2

Avslutningsvis ber jag er att notera den ytterst trendkänslige bloggaren som fastnade på bild med en fjäderpenna i handen!

Monsieur_Cirkusdirektör_Martinreda_1

/m

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.