MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Formex Formidable

Lämna en kommentar

Vad hände på Formex? Vilka vad där? Vilka trender kan man se? Vad är det som gäller?

Jag vet inte. Eller jo, lite vet jag ju och lite kan jag skarva ihop, men jag var faktiskt inte där så jag inte ge så där otroligt detaljerad information. Folk som har varit där har dock av någon outgrundlig anledning valt att skicka spamliknande mängder av bilder på semlor till mig. Märkligt.

Två viktiga saker har hänt. Den första är att Formex Formidable har delats ut och vinnaren känns självklar. Gustav Hallén med sin termos Accent för Sagaform. Vackert!

Gustav_Hallen_Sagaform_Accent_Martinreda_2 Gustav_Hallen_Sagaform_Accent_Martinreda_3

 

Gustav_Hallen_Sagaform_Accent_Martinreda_4

 

Gustav_Hallen_Sagaform_Accent_Martinreda_1

Den andra viktiga saken är en trendande tapet från Scandiwall. En annan del av mig, Tapetmartin, skrev om det igår. Läsvärt.

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.