MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Hur väljer man matsalsbord?

2 kommentarer

Jag vet ju inte hur ni har det när ni ska välja, men jag kan gissa lite och generalisera i vanlig ordning. Någon i ert förhållande vill till exempel ha en viss färg på väggen, en viss storlek på kaklet eller en snäppet för dyr designmöbel. Den andre i förhållandet kanske inte är riktigt lika överens om vad som verkligen passar bäst. Ni är med mig? Det som händer då är ju en övertalningskampanj eller en form av lobbyverksamhet för att saker och ting ska bli som någon i förhållandet vill. Eller hur?

Jag brukar ha det problemet. Eller rättare sagt, jag brukar vara det problemet och får oftast vara lobbyistens mål. Resultatet är i stort sett alltid gynnsamt för ögat. Men nu. Nu är det jag som har hittat lösningen på vårt nya matsalsbord. Just nu håller vi på att bygga ut och då kan man ju inte släpa in det gamla matsalsbordet hur som helst. Nej nej. Nytt ska det vara.

När jag säger att jag har hittat lösningen så menar jag det. Här kommer inte att krävas några listiga övertalningskampanjer, romantiska middagar eller lyxiga spaweekends för att få min vilja igenom. Anledningen?

BDDW_Martinreda_1

BDDW´s fantastiska pingisbord är anledningen. Det behövs ingen annan anledning. Jag är ju förespråkare för flerfunktionella möbler. Är dessutom möbeln, vårt kommande matsalsbord alltså, skapad ur ett designmässigt och hantverksmässigt fulländat perspektiv så behövs det inga andra anledningar.

 

 

 

 

BDDW_Martinreda_3 BDDW_Martinreda_5

 

Nej, jag vet. Ni har inte sett ett vackrare matsals/pingisbord någonsin.

BDDW_Martinreda_4 BDDW_Martinreda_2

Så… en sväng rundpingis i matsalen framåt vårkanten?

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

2 tankar om “Hur väljer man matsalsbord?

  1. Hittar hemsidan genom din länk men inte just det bordet? Vet du vart det mer finns att hitta?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.