MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Musikhjälpen 2014

1 kommentar

Det kan knappast ha undgått någon att Musikhjälpen är i full gång. Ett i mitt tycke underbart projekt, även om jag kan känna mig kluven till det faktum att det krävs tre kändisar i en glasbur för att gemene hen ska lätta på plånboken och ge en slant till de som behöver det. Nåväl…

För att dra mitt lilla strå till stacken har jag botaniserat runt bland de pågående auktionerna med en inredningsbloggares glasögon och tipsar här nedan om godbitar som du gott kan lägga ett bud eller två på.

Magnus_Wennman_Musikhjalpen_Martinreda_3

Magnus Wennmans – The Well

H140711_GIFF_Konstnarsaffisch_70x100

Per Åhlins litografi för Göteborgs Filmfestival

Doug_Seegers_Musikhjalpen_Martinreda_1

Doug Seegers originaltext till Going Down To The River

Bob_Hund_Musikhjalpen_Martinreda_2

En signerad backdrop från Bob Hund

 

Tyvärr har jag inte hittat några möbler ännu, men det är ju ett par dagar kvar.  Däremot finns det vansinnigt fula tavlor av Ulf Lundell och ännu värre kristallglas av okänd skapare. Sen finns ju alltid chansen att bli intervjuad av Skavlan. Om du lägger ett högt bud och om du är gubbe.

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

En tanke på “Musikhjälpen 2014

  1. Ping: Musikhjälpen 2014 | Tapetmartin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.