MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

James Ward / Jimbo Art på Bucks and Spurs

3 kommentarer

Min absoluta favoritbutik har egentligen bara ett fel. Den ligger i Stockholm. Jag ska gör allt i min makt för att få Bucks and Spurs att förstå att det är på västkusten nästa filial ska öppnas. Jag kan ta det jobbet, inga problem. Jag har ytterst sparsmakade löneanspråk, däremot kräver jag att James Wards fantastiska keramik ska finnas på plats. Deal?

919706e7e74087cd0905c53625040499e8f205d4584355a5602b780e056c49d6

Som ni alla vet så är tallriksvägen det nya svarta. Tallriksväggen ger en extra dimension åt rummet, det är fritt fram att experimentera och leka. Bara fantasin sätter gränser. Jag tänker absolut utöka min egna tallriksvägg med några av James helt magiskt vackra tallrikar.

IMG_2358IMG_2355

Har du lite tid över så kolla gärna James Wards hela produktion. Den är underbar! Full av glädje och humor. Perfekt fredagsunderhållning. Kolla bara de här ljuvliga kopparna.

49a275912e333987e691dae0def9a4dc f0b3db60c74e210f82990cc08f423962

Trevlig fredag på er!

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

3 tankar om “James Ward / Jimbo Art på Bucks and Spurs

 1. Håller med dig, en grym butik. För övrigt f d kollegor till mig som numera är butiksinnehavare. Så himla kul!

  Gilla

 2. Okej, jag får medge att det år helt nytt märke för mig, och en ny butik också, men ooooh vilken härlig stil den där jimbo har! Och en butik som säljer dess produkter, yes please! Ska vi ordna en manifestation på Avenyn för att få dem att förstå att det enda stället som givetvis kan vara tänkbart som filial är landets framsida? Jag är helt med!

  Ang. Asplund så blev jag ju supernyfiken och rände genast in på deras sida. Nästan 200 som gillar än så länge, så tyvärr lär de väl få in sina bidrag. För vinnaren är det ju säkert värt det, en valfri snö gör ju ingen ledsen, men 20 % i tröstpris?! Jag instämmer med allt du skrev, men ja, eftersom många verkar vara helt okritiska till det mesta så lyckas de säkert med sin föresats så att säga…

  Gilla

  • Hej Tanja!
   Så himla kul att du läser det jag skriver och att du tar dig tid att svara!
   Klart att vi ska köra en intensiv kampanj så att Bucks and Spurs öppnar på paradgatan 🙂

   Kram!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.