MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Skärpning!

Lämna en kommentar

Ni har alla sett dessa hemska tävlingar som cirkulerar på Facebook: Gilla, dela, kommentera – vinn en reflex. Småroligt ibland och smådumt ganska ofta. Jag förstår ju företagets idé, Facebooks ringar-på-vattnet-effekter är inte att underskatta. Oftast stör det mig inte alls i och med att jag 1. inte vill ha någon ny neongrön kaninreflex och 2. tycker det är alldeles för pinsamt om mina vänner skulle se att jag är med i tävlingen om en dylik.

Men så plötsligt händer det. Å det grövsta dessutom. Att jag stör mig alltså, inte att jag deltar. Ett av mina svenska favoritvarumärken Asplund gick igår ut med en tävling på Facebook. (bilden nedan)

Asplund

Tro mig, Snow-byrån är superfin! Men det som står i texten är helt sjukt. De ber alltså sina 5000 följare att inte bara göra gratis marknadsföring åt dem utan även att göra stylingjobbet. Jag måste verkligen hålla mina hästar här….. men du ska alltså först åka till en återförsäljare, för jag vet att du har ingen Snow-byrå hemma, sen ska du smyga runt i butiken och styla den lilla byrån och sen ta en bild och sen lägga upp den och tagga den så att det blir en viral snöstorm.

-Marknadschefen på Asplund…we need to talk.

Nåväl, för att få oss på bättre humör så ska jag visa er århundradets snyggaste förpackning.

VL92GandT-01-thumb-620x490-91411

Designbyrån Rare Fruits har gjort den här helt magiskt vackra och praktiska nödförpackningen Gin Tonic för VL92. Om du är aningens obekant med hur man blandar en GT kan du vara lugn. Receptet stå på påsen.

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.