MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

TGIF

2 kommentarer

Tänkte bjuda på tre snackisar som har den gemensamma nämnaren inget. Bara tre lagom okomplicerade saker att begrunda under fredagsmyset. 

Om jag någonsin ska köpa en en vinkylare så skulle jag köpa den här. Nu kommer jag aldrig att köpa en vinkylare för jag tycker det är en sanslöst onödig produkt. Töntig faktiskt.  Vinet är ju kallt när du tar det från kylen och seriöst, hur långsamt dricker du? Hinner det verkligen bli skadligt varmt? Men om. Då skulle det vara Corvi Wine Cooler från PPi3D.

corvi-wine-cooloer-concrete-4

Och nej, jag hade aldrig i hela mitt liv stoppat i en flaska rött vin i den. Typiskt amerikaner.

Något jag däremot hade kunnat tänka mig att köpa är Michael & Georges HB Lamp. Jag tillhör den sortens människor som har kapitulerat totalt vad det gäller sladdar. Det började bra med kabelrännor och upphängningsanordningar för några år sedan men nu ser det mesta här i huset ut som något ett gäng blinda skator hade försökt bygga bo av. Lika bra att ge upp och få något roligt på köpet.

 

3035055-slide-s-4-the-best-thing-about-this-giant-pencil-isnt-that-its-a-lamp

Jag avslutar fredagsmyset med den mest virala inredningsdetaljen just nu:  IKEA´s parodifilm på Apple. Helt fantastisk!

Trevlig helg!

/m

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

2 tankar om “TGIF

  1. Ping: Bloggrunda - Husligheter – inredning och design som blogg.

  2. Ping: Bloggrunda | Husligheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.