MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Soft Söndag

1 kommentar

Efter några veckors frånvaro gäller det att börja försiktigt och lugnt. Soft helt enkelt. Vad passar väl bättre på en soft söndag än två fantastiska utflyktstips? Båda adresserna ger dig ro för själen och ögat. Håll till godo!

Först ut på dagens roadtrip, med den delvis mycket missnöjda cirkusfamiljen, var en helt sagolik liten trädgård. Liten och liten, 1200 m2 är faktiskt en hel del. Men vilka delar sen! Lilla Gröna öppnar upp sin trädgård för allmän beskådan och bjuder i samma veva på gott kaffe och trevliga bakelser! En perfekt kombination.

IMG_0699

 

Som om det inte vore nog med att få avnjuta Viktorias trädgård så dyker en favorit upp i en liten friggebod på tomten. Jennie Blomkvist, kanske mer känd som Kollijox sitter och skapar underbara saker där. Kolla upp det!

IMG_0713

IMG_0720

Dagens andra besök på utflykten, med en om möjligt delvis ännu mer missnöjd cirkusfamilj, var hos Marina på Strömma Farmlodge. Ja, det är precis så underbart som man har anat sig till genom instagramflödet @strommafarmlodge Helt fantastiskt vad kreativa människor kan göra med en sådan plats. Hatten av!

IMG_0748

 

 

 

IMG_0764

Både dessa små paradis ligger strax söder om Varberg. Har ni vägarna förbi så ska ni absolut göra ett besök, har ni inte vägarna förbi så ska ni se till att det blir så.

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

En tanke på “Soft Söndag

  1. Ping: Tapetsommaren 2014 | Tapetmartin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.