MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Kopparn är död. Länge leve kopparn!

2 kommentarer

Jag har i stort sett hela våren gått omkring och haft ångest för att jag tog i lite för mycket i min kopparspraybonanza i höstas. Det var så sjukt roligt att måla allt, och då menar jag precis ALLT, i koppar. Det var ju så rätt, riktigt och trendigt. Men sen, nu under vårkanten har jag känt att det var kanske lite i mesta laget. Är det normalt att gilla koppar så mycket? Borde jag söka för det här? Jag har självmedicinerat mig med nån form av koppardetox, inte ens tittat på varken sprayburken eller inredningsbloggar med koppartema. Jag har skött mig. Men så plötsligt igår dök den upp på min blogg. Anna Kraitz klädhängare i koppar. Jag kanske inte ska skylla på Anna, men nu är jag tillbaka i kopparträsket. Varför? Därför!

Martinreda-Tapio-1

 

 

 

Giorgio Bonaguro har gjort en helt fantastisk kollektion vaser med namnet Tapio. Kollektionsnamnet är en hyllning till den finländske glaskonstnären Tapio Wirkkala.

Tapio-Vases-Giorgio-Bonaguro-3 Tapio-Vases-Giorgio-Bonaguro-6

Behöver jag säga därför igen eller förstår ni?

Tapio-Vases-Giorgio-Bonaguro-2

 

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

2 tankar om “Kopparn är död. Länge leve kopparn!

  1. Martin jag vill verkligen få se bild på hur kopparn har etablerat och överrösts i ditt hem! Visa visa! Och jag vill verkligen se – av alla saker som hamnade under sprayburken, vilken blev mest respektive minst lyckad i sin nya skrud?

    Gilla

  2. Ping: Formex och mer trendspaningar | MARTINREDA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.