MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Ananas

3 kommentarer

Ni har sett den på bilder från Formex och från Möbelmässan.  Ni har sett den på alla de stora bloggarna och varje stylist med självaktning har använt den. Ananasen
Jag kan villigt erkänna att jag inte är först på bollen här. Det har postats mängder med bilder och bevis om hur het ananasen är som inredningsföremål. Jag vill bara befästa trenden och belysa den avslutningsvis med ett språkligt intressant perspektiv.
 
En av de mest fotograferade versionerna av den sydamerikanska frukten är Pols Pottens Statue Pineapple
Bild
 
En annan het ananas är den i mässing från bl.a My Habitation. Mässing är ju faktiskt den nya kopparen. Jag gillar mässing. Jag har en trombon i garderoben. Den är i mässing. När trombonen trendar som inredningsdetalj då lovar jag att jag är först på bollen!
 
Bild
 
En av mina favoritananaser är de som återfinns i printversion av Sofia Elliot
 
Bild
 
Jag snubblade på en intressant och garanterat helt oventenskaplig språklig studie över just ordet ananas.
Vad är det med engelsmännen? Räcker det inte med att de kör på fel sida?
 
Bild
 
 
/m
 
 
 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

3 tankar om “Ananas

 1. Vilka läckra ananas 🙂 det är en härlig trend inom dekor tycker jag

  Kolla gärna in mitt dagens design inlägg 🙂

  LOVE Maria at inredningsvis – inredning it’s, Swedish for decor 🙂

  Gilla

 2. Ping: Varför just ananasen? | Formrepubliken

 3. Hallå där! Kul med din och även Peter/Formrepublikens ananas-spaning. Här hittar du lite mer info om ananasen: http://plazakvinna.com/blog/ananasen-som-symbol/
  Intressant! Vi får väl se om jag och Sara kan få till en ananas-spaning i nån podd framöver. Kram kram!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.