MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Chewbacca

Lämna en kommentar

Jakten på den miljövänliga soffan får mig to boldly go where no man has gone before eller i alla fall en bra bit på vägen.* Och ta mig tusan om jag faktiskt inte har upptäckt en ny planet och en ny art.
 
Bild
 
 Planeten i detta fallet är Sentient med designchef Nersi Naseri som befälhavare, den nya arten är Chewbacca.
En soffa i återvunnen ek, 150-200 år gammal, dock inte klädd med wookiehår utan fårskinn från Island.
 
Bild
Nej, den heter inte Chewbaca. Tråkigt nog. Den heter Long Wool Sofa och jag tror inte man ska bry sig om att fråga om priset, det är bara att cykla till jobbet med matlådan under armen i 10-15 år sen är soffan din och miljön lite bättre!
 
Bild
 
/m
 
*Jo, jag vet att citatet kommer från Star Trek och att Chewbacca kommer från Star Wars, min son är 6 år, jag vet ALLT om rymden! 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.