MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Workshop STHLM

Vad sägs om en lärorik, rolig och kreativ paus i julstressen? Dessutom i en vansinnigt vacker miljö? Jimmy Schönning och Martin Wendelbo har fixat det för dig! I en centralt belägen bokal styr vi upp ett par riktigt trevliga timmar. Välkommen!

I Jimmys inspirerande showroom på Lundagatan kommer vi att erbjuda ett begränsat antal platser till de som vill lära sig allt om sociala medier. Före, efter och under tiden kan du passa på att fynda fantastiska julklappar från Jimsch. Låter det bra?

Martin Wendelbo, social media manager och instagramexpert kör sin oerhört populära Social media crash course. En högintensiv och väldigt underhållande utbildning med utgångspunkt i de digitala plattformarna i allmänhet och med Instagram i synnerhet. Hur lyckas man på Instagram? Martin har svaren. Kursen passar alla. Från nybörjare och privatperson till instagramstjärna och storföretag. Allt du behöver är en smartphone. Kursmaterial ingår. Kostnad 1495 kr inkl. moms. Antalet platser är begränsat och det är först till kvarn som gäller.

Det finns två datum och tider att välja på:

Tisdag 2018-12-11 kl 18:00-20:00

Onsdag 2018-12-12 kl 12:00-14:00

Plats: Jimsch showroom på Lundagatan 35, Stockholm

Anmäl dig, ditt företag och dina kompisar via mail till martin.wendelbo@gmail.com