MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Lyckas på sociala medier!

Nu är det dags igen! Äntligen är hösten här och med den en stark längtan efter att få lära sig något nytt! En perfekt kunskapsfylld ljusglimt i höstmörkret för dig, din kollega, den på jobbet som ansvarar för sociala medier eller bara för den vetgirige som vill lära sig ALLT!

Martin Wendelbo, @martinwendelbo, social media manager och instagramexpert kör sin oerhört populära sociala medier-kurs.

#socialmediacrashcourse

En högintensiv och underhållande utbildning med utgångspunkt i de digitala plattformarna i allmänhet och med Instagram i synnerhet. Hur lyckas man på Instagram? Martin har svaren. Kursen passar alla. Från nybörjare och privatperson till instagramstjärna och storföretag. Allt du behöver är en smartphone.

Två nya datum tillgängliga i november

Lördagen den 21/11 kl 13-15:30

Söndagen den 22/11 kl 13-15:30

Antalet platser är begränsat och det är först till kvarn som gäller. Så skynda att haffa din plats! Anmälan som är bindande hittar du HÄR (lördag) eller HÄR (söndag)

Allt kursmaterial ingår. PDF på presentationen skickas ut efter utbildningens slut.

Ett axplock av alla hundratals nöjda kunder som gått kursen #socialmediacrashcourse:

Plats: Mariagatan 23 i centrala Göteborg (Hanna Wendelbo Design)  Bra parkeringsmöjligheter precis utanför lokalen, lättillgängligt med lokaltrafik  och ett stort utbud av restauranger

Frågor? Slå en signal till Martin på 0702-938090