MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

År 2017 en sammanfattning: Del 1

2 kommentarer

Efter en ganska återhållsam höst på bloggfronten från min sida är det faktiskt dags att summera mitt hyfsat intensiva år. Jag har på grund en ganska hög arbetsbelastning inte kunnat producera den mängd innehåll jag velat. Men det gör inget. Istället för att fylla mina sidor med meningslösa nyheter och affilliate-länkar till HÄR, HÄR och HÄR har jag valt att hålla käft. Finns det inget att skriva om som skriver jag inte. Finns det ingenting att tycka om så tycker jag inte. Simple as that.

Nåväl,

Mitt år började storstilat med en text om Kakan Hermansson och Artilleriet. Det gick sådär. Christian blev vit kränkt man och skällde på mig under pågående Elle Decoration Design Awards. Jag vet fortfarande inte om han trodde att jag lyssnade eller brydde mig. Jag är hyfsat avtrubbad på den fronten i och med att jag lämnar tre barn på skolan varje dag.

Så här såg det ut:


 

Alltså, jag älskar Kakan Hermansson. Kanske inte när hon vinner över mig i På Spåret, men annars har jag nästintill avgudat  varje steg hon tagit i offentlighetens ljus sedan hennes samarbete med Mash Up International. Ett geni kort och gott. Nu har Kakan slagit till igen. Med en helt mästerlig plan. Hon har lyckats lura, inte bara Artilleriet, utan även hela svenska Instagram/Bloggosfären med sina… krukor?

artilleriet-kakan-pressbild-kopia-_4724

Jag är ju inte helt säker men jag jag har sett tillräckligt med tv-deckare för att kunna lägga fram två case här. Båda ganska troliga. Det ena är att Kakan har någon form av syskonbarn som via ett par bemärkelsedagar och julaftnar under ett par års tid försett henne med klassiska Ära vare Gud i höjden, detta har jag gjort i slöjden-paket. Eller. Alternativ två. Kakan har lockats in på den kriminella banan och helt enkelt stulit dessa, av småbarns fingrar hopknådade trolldegsknyten, från förskolan Urgulliga Uttern.

Det kvittar. Nej, jag stödjer såklart inte någon kriminell verksamhet, men det kvittar. Det är mästerligt. Alla har skrivit om det, alla har instagrammat om det. Men ingen har reflekterat. Kan vi göra det ett tag. Sen instagrammar vi och bloggar. Deal?

En stor och innerlig hatt av för de pengar som hamnar hos Rosenlundstödet. Mer sånt! Bara det inte ser ut såhär.


 

Imorgon, eller någon annan dag så blir det en ny tillbakablick och fortsatt sammanfattning på det gångna året som inredningsbloggare.

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

2 tankar om “År 2017 en sammanfattning: Del 1

  1. Heja Martin Reda! Du är en av mina absoluta bloggfavoriter:)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.