MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Lägenhetsbilder i GIF – En glimt av framtiden?

2 kommentarer

Jag är den förste att erkänna. Jag är en extrem sucker för ny teknik. Allt som är nytt är roligt. Nästan i alla fall. Nooks  har börjat skapa GIF-bilder istället för traditionella mäklarbilder och de är enligt egen utsago först i världen med detta. Jag tycker såklart att detta är fantastiskt roligt, men är det en glimt av framtiden vi ser här?  Kommer detta att revolutionera hela Hemnet?

nooks_apan

En sak som är säker är att det finns utvecklingspotential i själva utförandet.  Jag kan tänka mig att kreativa stylister som Sarah, Evalotta och Elin kan uträtta stordåd med en sån här idé. Det svåra är nog att hitta en fotograf med tillräckligt stort tålamod.

nooks_lador nooks_stolar

Önskar er alla en underbar fredag!

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

2 tankar om “Lägenhetsbilder i GIF – En glimt av framtiden?

  1. En del var riktigt fyndiga och effektfulla – men en hel del var ”overdoing it”. Fånigt att göra bara för ”att” – men smart där det faktiskt tillför något. Som dörrarna som öppnar sig där rummen ligger i fil. Med lite uppstramning tycker jag det är en kul effekt. 🙂

    Gilla

  2. Inte först i världen… ganska säker på att det var Kevin Burg och Jamie Beck (från NY) som tog fram denna teknik. Men, kanske menar de att de är första mäklaren? Tror Entrance gjorde det också, för något år sedan.. Men snyggt är det i alla fall! 😉 Tänker vidare att en time lapse hade vart coolt… så man ser lägenheten morgon, lunch och kväll… kanske natt också! Tjing / P

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.