MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Årets inredningsbloggare

2 kommentarer

Nej, jag är inte bitter. Jag älskar alla er tappra själar som nominerade mig. Verkligen. Jag var ju inte ens i närheten av att komma med bland de tio finalisterna men det kvittar. Era röster gick rakt in i mitt hjärta. Det räcker mer än väl. Tack! Men nu är det alltså dags för att rösta på sin favorit bland de tio som är utvalda. Hur gör man då? Jo man går in på Eller Decoration och klickar. När man har gjort det så klickar man igen. Och igen. Och igen. Och… Ja ni förstår.

idioti

Elle Decoration blev nyligen hyllat som digital produktion. Skrev lite om det tidigare i samband med enhörningshärvan. Hur är det ens möjligt att med all den samlade erfarenheten och lovprisade kunskapen att bygga en omröstning som vilken röstningsrobot som helst kan välta?

Det tog mig mindre än två minuter att googla fram hur man konstruerar en sån robot. Hur enkelt som helst. Varför är inte varje röst unik? Varför får man inte fylla i epost? Varför får man inte signa in via google/facebook/disqus? Detta är ju inget annat än en fars. Jag är fortfarande inte bitter dock ytterst tacksam att jag inte hamnade bland de tio finalisterna. Vilket skämt.

 

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

2 tankar om “Årets inredningsbloggare

  1. Hej på dig! Den är unik 🙂 Så du kan sluta bygga min robot, men tack ändå, hahaha!! Omröstningen är baserad på en unik röst, även i år. Dock kan jag väl hålla med om att det är lite luddigt. Men de hade ju problem med kvitto på att man röstat förra året och så är nog en en av anledningarna att de vill ha en välbesökt sida. Men alla dubbla ip försvinner och unik röst gäller. 🙂 Dock förstår jag inte (eller förstår gör jag) varför inte priset kunde utses av en jury istället, som alla andra priser. Men men, vi kämpar på och nästa år är du med i damlaget 😉 Må så gott!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.