MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Formrepubliken #001

2 kommentarer

Efter vad jag anser vara oändligheters oändligheter så är nu Formrepubliken åter på banan. Peter Aderstedt hävdar att blogguppehållet bara var 9  månader men det kändes mycket längre. Det blir lätt så när man längtar efter något. Nu har jag äntligen läst. Vid en första anblick så känns det som Formrepubliken trillat rakt ner i SoFo´s hipsterfälla. Det pratas om långsamhet och hållbarhet. Precis så som skäggbeprydda tatuerade män i tjocka glasögon, för korta byxor, skor utan strumpor och tatueringar från söder gör. Men… det ligger en tyngd bakom. En kunskap. En äkthet. Detta är alltså inte någon låtsasunik humlebrygd skapad för hypens skull. Detta är på riktigt. Det är är oerhört skönt att läsa saker som är på riktigt.

formrepubliken_martinreda_1

Klicka er in till Formrepubliken. Läs, tänk och njut. Det är inget tips, det är en uppmaning.

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

2 tankar om “Formrepubliken #001

  1. Älskar! Genialt! Det enda jag vänder mig emot är att han ska ta bort inläggen allt eftersom – det känns väl lite slit-och-släng? Saker man gillar ska man ju kunna behålla, tänker jag. Ville för övrigt skriva detta i kommentar på Formrepubliken – förstås – men se det gick inte för kommentarsfunktionen var redan stängd på det inlägget. Aja.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.