MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Apoteket Kronan – Hiss eller Diss?

2 kommentarer

Innan ni börjar ställa en massa frågor om rubriken och vad i hela friden den, eller rättare sagt Apoteket Kronan, har att göra på en inredningsblogg så vill jag bara visa en bild. Bara en. Det räcker nämligen så.

apoteket_kronan_martinreda_1

Ni förstår själva att jag tänker gå till direkt angrepp mot den oförsvarligt dåliga stylingen av fönsterkarmen. Hur dåligt kan man gruppera ett stilleben egentligen? Och kaktusen? Really? Dog inte den trenden redan i början av juni? Jag tänker inte ens nämna det uttjatade fenomenet tvål i brunaktig pumpflaska. I fönsterkarmen? När, alltså exakt när tvättar du händerna i fönstret? Så dumt, så urbota dumt.

Om det är något annat så gnager mig med bilden? Nej.. hur så? Det är väl alldeles rimligt att texten i den lilla rutan belyser den världsomspännande katastrofen med halitofobi på samma sätt som bombräderna i Aleppo. Inget konstigt alls med det. Och att det senhösten 2016 står en kvinna som glömt knäppa blusen eftersom hon är upptagen med att hälla kontaktlim på vänsterhanden är också helt normalt.

Seriöst.

Inredning eller inte, sånt här måste få ett slut! På riktigt,  Apotoket Kronan, eller snarare  ägarna Oriola-KD, hur tänkte ni här? Alla kvinnor i styrelsen ställde sig upp och applåderade den här kampanjen när reklambyrån presenterade den kan jag tänka…

Veckans självklara Diss går till Oriola-KD / Apoteket Kronan. Gör om och se för Guds skull till att göra rätt nästa gång!

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

2 tankar om “Apoteket Kronan – Hiss eller Diss?

  1. Ja vad är det egentligen dom har lagt i fönstret? Är den lilla pluppen en kylskåpsmagnet? Om så är fallet, vad gör den då där?

    Att kvinnan som vanligt inte har knäppt skjortan, inte verka lida av sin dåliga andedräkt där hon står helt ensam (eller vänta, är det ett barn i vit t-shirt som gömmer sig bakom textplattan?) eller att någonting alls i bilden har med produkter för dålig andedräkt att göra, ja det är ju som vanligt big fail.

    Gilla

  2. Börjar man titta på reklam så blir man alldeles matt!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.