MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Ingegerd Råman – Framtid i varje andetag

Lämna en kommentar

Det händer inte ofta men i söndagskväll, ganska sent, fanns det faktiskt en lucka i det kaosartade livet. Vi slog oss ner i tv-soffan på första gången sen jag vet inte när och hittade, mest av en slump om jag ska vara ärlig, dokumentären Ingegerd Råman – Framtid i varje andetag. Vilket lyckokast! Det är 58 sagolikt bra producerade minuter. En fröjd för såväl öga som själ.

Skärmdump SVT

Skärmdump SVT

Jag vet att 58 minuter inte är något man bara råkar ha över i vardagspusslet men filmen är faktiskt så bra så jag hade tagit illa upp om någon inte hade bett mig avsätta tid för att se den. Jag vill ju inte ha några sura miner bland mina tappra följare så därför: Se filmen! Unna dig en knapp timmas avkoppling framför tv´n eller datorn. Du kommer att få uppleva en intressant historia med ett ypperligt foto.

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.