MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Årets inredningsbloggare

Lämna en kommentar

Innan jag börjar vill jag bara påpeka två viktiga saker. 1. Detta är inget sponsrat inlägg och 2. Det är inte jag som hackat Elle Decoration. Så nu vet ni det. Nu kan vi gå vidare. Jag skulle nämligen aldrig få för mig att göra dataintrång bara för att manipulera med nomineringsrösterna så att jag skulle få ynnesten att vara en av de tio som har chans att vinna tävlingen Årets Inredningsbloggare på Elle-galan. Jag är inte sån. Det vet ni. Men…. nu råkade det vara så att jag som av en händelse kom över en serie bokstäver och siffror i en viss kombination som gjorde att jag kanske, högst eventuellt, råkade se vad och hur folk hade nominerat.

Jag blev först förvånad över att i stort sett alla nomineringarna hade mitt namn och sedan förvånad, eller rättare sagt besviken över att Ernst inte nominerat mig alls. Jag trodde faktiskt att vi hade något Ernst. Nu kommer säkert någon att stämma mig för att jag visar upp vad folk faktiskt har skrivit, men jag tänker att mina läsare i såna fall kanske kanske fixa ihop någon fund rasing-kampanj så jag har råd med rättegångskostnader och allt sånt.

edsda2017_martinreda_1 edsda2017_martinreda_3 edsdsa2017_martinreda_2

 

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.