MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Loppis på Strömma Farmlodge

Lämna en kommentar

Nu till helgen, alltså den lördagen den 1:e och söndagen den 2:e oktober så är det stor loppis på Strömma Farmlodge. En tillställning som jag tror kommer att bli väldigt trevlig. Det är ett fint ställe, massvis med härliga människor och ett ypperligt tillfälle för oss att tömma våra skåp på saker vi samlat på oss under väldans lång tid. Allt är upplagt för succé!

loppis_pa_stromma_martinreda_1

Men…

Det råder lindrigt sagt delade meningar inom familjen om vad vi ska sälja. Estetgalningen hos oss har noga valt ut antika burkar, keramikföremål och andra typiskt vackra saker. Sportgalningen tycker det är helt rimligt att de insvettade benskydden som nu är för små kan få följa med och spelgalningen tänker att söndertuggade fotbollskort är givet på loppisbordet.  Under tiden som jag med svettiga handflator försöker argumentera bort deras lösningar har Lilla S, kanske den största galningen av dem alla,  samlat ihop 23642 mer eller mindre lemlästade Barbiedockor och förklarar nöjt att de ska med. Allihop.

loppis_stromma_farmlodge_martinreda_1

Men Martin, sluta gnäll. Kom på något eget istället för att vara så sur.  Det är precis det jag har gjort! Jag ska nämligen sälja  roliga historier och anekdoter för 10kr/st och ordvitsar för 5kr/st. Jag tycker själv att det är en strålande idé. Det tar liksom ingen plats i bilen, jag har alldeles för mycket sånt liggandes och jag tror att det kommer att gå som smör i solen. Dessutom rear jag ut mina 50 bästa pappaskämt för 2kr/st. Fyndläge!

Världens bästa idé helt enkelt, men hur bemöts den av familjen tror ni? Jo, det suckas, det är hot om att man inte ska följa med p g a pinsamt och det är vad man skulle kunna klassa som illa dolda hånskratt när man vänder ryggen till.

loppis_stroma_farmlodge_martinreda_2

Vi får se hur det går. Om du kommer förbi Strömma Farmlodge imorgon eller på söndag så får du garanterat veta.

 

/m

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.