MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Linas Matkasse

2 kommentarer

Detta är en sponsrad bloggpost i samarbete med Linas Matkasse

Härom kvällen dök den efterlängtade matkassen upp. Jag kan inte riktigt avgöra vem som var mest exalterad över leveransen. Mina barn som var helt övertygade att den stora påsen skulle vara till bredden fylld med bara bacon eller jag som i och med detta skulle ta första steget ut i den professionella bloggosfären. Hur som helst, stämningen var på topp och bättre skulle det bli.

linas_matkasse_martinreda_1

Jag vet inte hur det är med er, men jag är ganska snabb på att köra fast när det kommer till att skapa nya rätter i vardagsrutinen. Man går liksom runt på ett ekorrhjul av matlagningstristess. Pasta hit och pasta dit. Köttbullar här och prinskorvar där. Allt med den egentligen genomdåliga ursäkten att man kör med säkra kort på grund av barnen. ”Men pasta äter de i alla fall….” Ni känner igen det eller hur?!

linas_matkasse_martinreda_2

Därför är det extra skönt att få en kasse levererad till dörren. Äntligen något nytt för smaklökarna och jag slipper dessutom falla in i mina invanda inköpsrundor hos den lokala matvarubutiken. En härlig utmaning på en alldeles lagom nivå. Första rätten ut blev en kyckling- och auberginesallad med mynta och vitlöksyoghurt till den serverade jag en tatsoi med mango och salladslök från Linas Salladskasse.

linas_matkasse_martinreda_4 linas_matkasse_martinreda_3

Galet gott om jag själv får säga det, och dessutom extremt enkelt att tillaga. Jag hittade tid för både engelskaläxan och lite random unicornpyssel under tiden maten skötte sig själv i ugnen. Perfekt helt enkelt. Betyget från de baconbesatta barnen då?

linas_matkasse_martinreda_5

Vill du också prova? Klicka bara på  Linas Matkasse och ange rabattkoden TACKMARTINREDA så kan du som inte provat Linas Matkasse tidigare göra det, du får ett prova på pris från 299 kr + en salladskasse (värde 119 kr) . Helt klart en bra deal!

Ikväll blir det Naanbrödspizza med pulled taco, limeyoghurt och mynta. Vad ska ni äta?

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

2 tankar om “Linas Matkasse

  1. Synd att dom inte finns i Norge. Vi har testat lite olika ”norska”påsar. Men tyckte det blev för mycke halvfabrikat på såser, dressingar. Hur var Linas?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.