MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Udon Chair – Hiss eller Diss?

2 kommentarer

Det rings och det mailas, det sms´as och faxas. Jag har till och med anat röksignaler i fjärran och tomten är full av brevduvor med små lappar runt tassarna. Nu vet jag inte om det heter tassar när det kommer till just brevduvor och det är faktiskt helt oviktigt. Jag förstår inte ens hur jag kom in på det över huvud taget. Kan vi snälla sluta prata om brevduvor? Budskapet är i alla fall att folk vill ha tag på mig och alla ställer samma fråga. Är du någonsin snäll? Ja, det är jag. När jag ser något fint. Ibland kan det ta lite tid för mig att reflektera över saker och ting bara. Ibland måste jag lägga tid på att knyta loss små skrynkliga lappar från tassar på brevduvor, med frågor från er, som landat på min altan. Men när allt det är klart så kan jag visst det vara snäll. Idag är en sån dag.

 

udonchair-700x700-640x640

Staffan Holms stol Udon för Hem är inget annat än ett mästerverk. Nu är ju mina krav på Staffan ganska högt ställda sedan tidigare alster, men här träffar han mitt i möbelhjärtat. Stenhårt. Det är enkelt och avskalat, stringent men fortfarande lekfullt. Det är helt enkelt en stol man ska vårda ömt om man köper den p g a blivande designklassiker.

Så, med hatten av och sedvanligt bockande gratulerar jag Staffan Holm till veckans Hiss för stolen Udon. Well done!

/m

Ps. Ni som skickat brevduvorna, vill ni ha tillbaks dem? I såna fall hur gör jag? Ds

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

2 tankar om “Udon Chair – Hiss eller Diss?

  1. Better did it TON 5years ago
    Chair 002 – https://www.ton.eu/en/products/detail/chair-002-/
    Plagiarism 😦

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.