MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

The Charted Cheese Wheel

1 kommentar

Känner ni fredagsfeelingen rycka tag i er? Ni har stängt ner jobbmailen,  hämtat barnen och börjat sänka axlarna. Äntligen är det helg på ingång och äntligen ska ni få äta ost. Pang! säger det det och så kommer ångesten farande igen. Vilka ostar ska jag välja? Hur ska det gå? Kommer hela helgen att braka ihop fullständigt nu på grund av felaktiga val i ostdisken hos den lokala handlaren?

Lugn. Lugn bara lugn. Pop Chart Lab har lösningen för dig. The Charted Cheese Wheel.

popchartlab_cheese_martinreda_1

Om jag bara ska köpa ett print i år så lär det bli detta. Det är snyggt och det är viktigt.

Trevlig helg vänner!

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

En tanke på “The Charted Cheese Wheel

  1. Nu är ju inte jag en ostätare av samma rang som du men faktum är att jag ändå får fredagskänsla av ost. Pappas fredagsrutin brukade bestå av några nya skivor från bengans och en sväng i ostaffären – där vi barn oftast stod och höll för näsan…

    Trevlig helg till er!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.