MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Rörstrand – Ostindia Floris

2 kommentarer

Jag ligger som vanligt ett par dagar efter i nyhetsrapporteringen. Alla som var Rörstrands magiska lunch på Ostindiefararen Götheborg  i fredags har redan skrivit om det. Även de som inte var där har tydligen skrivit. Alla utom jag alltså.

Jag skyller på födelsedagskalas för 9-åringen och en balkandoftande kräftskiva. Tämligen bra bortförklaringar skulle jag vilja påstå.

rorstrand_martinreda_2

Vi fick njuta av det vackra porslinet och historien bakom men även av en hejdundrandes bra lunch från Sjömagasinet. Det jag dock uppskattar mest av allt är att få träffa alla kompisar. Likasinnade nördvänner. Det pratas inredning, styling, digitala kampanjer, sociala medier och branschskvaller. Galet nördigt och galet trevligt. Mästerfotografen Alice har dokumenterat lunchen väl och bilderna ser ni på länkarna ovan. Men hur ser det ut egentligen? Kan folk uppföra sig?

rorstrand_martinreda_1

Nej, det är klart vi inte kan. Det ska fotograferas och instagramas. Det ligger drivor med systemkameror mellan tallrikarna och minneskorten och diverse bildöverföringsapparatur skickas fram och tillbaks över bordet med en hastighet som skulle få en flock brevduvor på amfetamin att se stillsamma ut.

Jag älskar det.

Stort tack till Rörstrand och Trendgruppen för en minnesvärd lunch!

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

2 tankar om “Rörstrand – Ostindia Floris

  1. Haha ”brevduvor på amfetamin” … Kram och tack för härligt inlägg från en väldigt trevlig Rörstrandslunch! Karin

    Gilla

  2. Det verkar sannerligen varit fint och galet. Precis som jag vill ha det 😉 borde varit där känner jag…

    Hoppas veckan din blir spektalulärt bra!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.