MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Formex – Hiss eller Diss?

3 kommentarer

Hur ska han nu kunna hissa eller dissa något innan han ens har kommit innanför dörrarna på Formex? Inga problem. Jag gör som vanligt. Generaliserar, drar allt över en kam, skarvar med sanningen och sen är saken biff. Inget konstigt alls faktiskt.

formex_martinreda_1

På själva mässan kommer det att finnas  miljarders små pryttlar i form av gummerade porslinstomtar, självlysande häftapparater och plastblommor i allsköns omöjliga färger. Det är inget som intresserar mig nämnvärt. Däremot finns det massvis med intressanta företag som ställer ut, det finns ett oändligt antal spännande människor att prata med, en kreativ atmosfär och en trendutställning signerad Tina Hellberg. Det är underbart!

I kölvattnet av Formex händer det massvis med andra saker som är bra för branschen. Folk steppar upp, det är pressvisningar i varenda gathörn, mailboxen fylls med vackra pressreleaser och inbjudningarna till kalasen duggar tätt. Den stämningen är magisk! Mitt fokus förutom att besöka Formex är att hålla kalas på Clarion Hotel Stockholm för Designbloggarna. En kväll helt tillägnad livliga möten, bubbel och spontandans.  Gästlistan är i skrivande stund full, men är du intresserad av att komma så hör av dig.

Jag säger tack till Formex och gratulerar till veckans Hiss. Ni får en hel bransch att blomstra och det behövs!

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

3 tankar om “Formex – Hiss eller Diss?

  1. Vilken härlig vecka för er inrednings-junkies:) Hoppas att minglet hos oss på Clarion Hotel Stockholm blir lyckat! Vi ser fram emot att ta emot er! /Lotta, Clarion Hotel Stockholm

    Gilla

  2. Hej Martin.Härlig blogg! Alltid lika roligt att följa lokala ”kändisar”;);) Jag tycker att Formex är fantastisk samtidigt är det mycket av ”samma” produkter. Sist vi var där fick jag fjäskat med mig mannen men bara om vi hade några öl/vin pauser;);) Skall inte gå dit denna gången men jag hade gärna kikat in i Jimmy Schönnings monter ( också lokal kändis;) och hos Anna Elzer Oscarsson (jobbar i bland tillsammans med min man) som också är en himla go tjej och hennes porslin är fantastiskt! Jag tycker om att gå på föreläsningarna och besöka de unga designernas montrar där det finns många guldkorn då jag besöker mässan.Men denna gången följer jag er alla via Insta i en solstol vid poolen! Ha det så bra på mässan och hälsa Hanna!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.