MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Smultronställen

1 kommentar

Smultronställe, sommarpärlor eller utflyktstips. Kärt barn har många namn. För en tid sedan bad Plaza Interiör mig att skriva om mina fem favoriter inför sommaren. Platser som jag tycker är speciella och ställen som jag varmt kan rekommendera. Inga problem alls. En supertrevlig förfrågan och när man ser vilka andra som tipsar på sidorna runt omkring så blir jag ganska stolt. Fint sällskap man hamnade i där. Nåväl, tidningen dök upp igår och jag insåg snabbt två misstag…

Plazainterior_martinreda_1

Problem är väl egentligen att ta i, det handlar nog mest om utrymme. Jag hade nämligen tipsat om Grodlår & Timjan också. Detta kom inte med. Så härmed tipsar jag å det varmaste om Sveriges mysigaste bistro. På torget i Båstad ligger den lilla och intima bistron där jag haft några av mina bästa matupplevelser och roligaste stunder. Ninna och Jocke serverar ekologisk och närproducerad mat med mer kärlek än vad som är rimligt. Missa inte!

Det andra ”problemet” är helt och hållet mitt eget fel. Jag glömde helt enkelt bort att tipsa om Cosa Home Stories i Kungsbacka. Nu i efterhand förstår jag att inte heller detta tips hade fått plats på uppslaget så jag får ta det här istället.

Är du i Kungsbacka och är på jakt efter väl utvald design i en härlig atmosfär, då ska du kika in hos Cosa. Bättre än så blir det inte. Kolla själv!

Cosahomestories_martinreda_1 Cosahomestories_Martinreda_3 Cosahomestories_martinreda_2

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

En tanke på “Smultronställen

  1. Verkligen fint sällskap. Fin sommar!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.