MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Vauni – Design with fire

Lämna en kommentar

Idag dök den äntligen upp. Globe från Vauni. Och nej, jag har såklart inte fått något vettigt gjort alls efter att DHL lossade lastpallen på garageuppfarten i förmiddags. Om sanningen ska fram kommer jag troligtvis inte heller att göra något annat idag heller. Jag ska bara gå omkring, känna lite, klappa försiktigt och elda naturligtvis. Kanske prata med den som bara jag och Ernst kan.

Vauni_martinreda_1

Jag hade lite hoppats på att det skulle vara omständigt, svårt och ganska klurigt att montera kaminen, men 5 minuter, en tydlig instruktionsbok och ETT verktyg senare var det klart.

En annan fördel är själva bränslet – Bioetanol. Biologiskt nedbrytbart och 100% förnybart.  En helt ren bränning och det bildas inte mer koldioxid än din egen utandningsluft. Hatt av för den tekniken!

Vauni_martinreda_2

Vauni_martinreda_3

Ska bara leta upp en bra placering ute på trädäcket så man kan låta poolpartyt pågå riktigt länge på kvällarna. Jag meddelar när detta är klart.

/m

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.