MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Det nya svarta – Hiss eller Diss?

Lämna en kommentar

Lite då och då dyker nyhetsbrevet Det Nya Svarta upp i inkorgen. Jag kan villigt erkänna att jag inte riktigt har koll på hur ofta det kommer men lite då och då är en rimlig och rättvis bedömning. Lagom är en annan. Det är trendspanaren Stefan Nilsson som ligger bakom brevet. På ett par A4-sidor spånar och siar han om samtiden och framtiden med en stringens som är ytterst ovanlig.

Bild från jm.se

Bild från jm.se

I en tid där inredningsbloggare, stylister och kreatörer ständigt får utrymme i allehanda kolumner för svara på frågan: -Vad är nästa stora kommande  trend?  Och unisont svarar: -Dova pasteller. Så är det skönt med någon som lyfter blicken och med kunskap verkligen svarar på vad som gäller. Det kan nämligen inte alltid vara dova pasteller som är svaret på den frågan. Även om vi läst det svaret precis överallt de tre senaste åren.

Breven är alltid skönt P1-nördiga med massvis av introvert namedropping och fördjupande länkar. Att läsa själva brevet tar inte så lång tid men att förstå, analysera och reflektera över det tar hur lång tid som helst. Det är en underbar tid!

Med några enkla rader lyckas Stefan sprida kunskap, väcka intresse och få nyfikenheten att gå i spinn. Prenumererar du inte redan på Det Nya Svarta så är det verkligen hög tid att börja nu.

Veckans solklara hiss går till nyhetsbrevet Det Nya Svarta!

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.