MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Popup Store på Fritidsagenturen

Lämna en kommentar

Jag fick ett fantastiskt fint mail häromdagen. Annelie Grimwade Olofsson, en av alla underbara eldsjälar som bidrar och köper saker på Designhjälpen, berättade vad hon skulle göra med ”vinsten” som hon lagt vantarna på.  I detta fallet var det Fritidsagenturen i Göteborg som stod för gåvan – att få spendera tid i deras lokaler – och Annelie som kammade hem det.
Annelie förklarar att det var ett rent impulsköp, men att hon nu bestämt vad hon ska använda vinsten till. 4 starka formgivare, Grimwade, Lisa Hammar Posse, Eduards Accesories och Paula Hagerskans Jewellery, ska under två dagar 11-12 juni öppna en popup-store i Fritidsagenturens lokaler.
POP UP 11-12 JUNI-sociala medier
Förutom go stämning, musik och mingel erbjuds också chansen att få delta i en keramikworkshop. Kavalett, verktyg och lera finns på plats, tillsammans skapar vi ett fint konstverk. Vem vet, kanske blir resultatet ett föremål vi kan sälja på Designhjälpen?
Hoppas vi ses där!
/m
Ps. Är du formgivare, designer, konstnär? Eller känner du någon som är det? Eller känner du att företaget du jobbar på borde vara delaktigt i Designhjälpen och därmed göra världen till en lite bättre plats genom att skänka pengar till flyktingkatastrofen? Maila då till designhjalpenofficial [snabel a] gmail.com Ds.

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.