MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Klädtips!

2 kommentarer

Nej, det är inte så att jag driver en hatkampanj mot de stora inredningsmagasinen i allmänhet och Residence i synnerhet. Jag gillar dem. Det är bara det att jag råkar läsa lite för mycket och då kommer tankarna farandes. Häromdagen kom INREDNINGSMAGASINET Residence med artikel om hur man tolkar klädkoder. Inte hur man inreder, inte hur man möblerar, inte hur man skapar stilleben utan hur man tolkar klädkoder på ett bröllop. Frågor på det?

Jag har en del… Men jag låter de tankarna vila och fortsätter i stället på klädspåret  med en mycket mer relevant och intressant fråga: Vad ska man ha på sig för kläder när man är inredningsbloggare?

Somliga av er har redan listat ut ett av de två uppenbara svaren. Man måste såklart vara barfota. Ernst satte den standarden för många år sedan och alla har sedan dess följt detta mantra slaviskt. Det gäller i synnerhet på Instagram i kombination med mysig brasa inomhus eller brygga i solnedgång. Kan funka i trädgårdssammanhang också.

Det andra svaret är såklart en regnjacka från Stutterheim. Frida har det, Formrepubliken har det, Johanna  har det. Alla har det.

Vad är då nästa steg? Vad kommer vi inredningsbloggare att ha på oss under svala sensommarkvällar och daggstänkta septemberpromenader? Självklart är det något från Alexander Stutterheim igen, men denna gång blir det från hans nystartade varumärke John Sterner. Osäker på terminologin här men någon form av hand-sydd/vävd/virkad/stickad ekologisk ull, men å andra sidan väldigt säker på att vi kommer att få se mycket av detta i bloggosfären inom kort.

johnsterner_martinreda_1

Bild från Alexander Stutterheim

 

Ni vet var ni hörde det först!

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

2 tankar om “Klädtips!

  1. Måste sluta springa då…. Mina fötter är ju inte direkt snygga. Eller, jag kanske inte är inredningsbloggare i själen 😁

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.