MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Grandpa x Alcro = Designhjälpen

Lämna en kommentar

Jag är ingen hejare på matematik men ungefär så borde den korrekta formeln se ut för dagens och morgondagens händelser. Ikväll är det nämligen vernissage och lansering för samarbetet mellan Grandpa och Alcro. 4 nya kulörer får se dagens ljus och 8 posters premiärvisas.  Allt detta sker i Stockholm och p g a diverse avstånd, fotbollsträningar och en och annan vårfest på hemmaplan så missar jag det. Inte hänger jag läpp för det inte. Imorgon får jag och min fru förmånen att lägga ut 8 stycken posters från samarbetet på Designhjälpen. Helt fantastiskt! Håll mobilen redo, fulladdad och uppdaterad för vid 21-snåret imorgon drar vi igång. Som vanligt är det först till kvarn som gäller!

grandpaxalcro_martinreda_1

Här ovan ser ni några av de 8 bidragen. På fredag har ni alltså ett ypperligt tillfälle att köpa vacker konst samtidigt som ni gör världen till en lite bättre plats. Alla pengarna går oavkortat till Röda Korset.  Kreatörerna bakom verken är Cray CollectiveAngelica LucaciLouise LjungbergStyleinFanny SchultzPhilip LiljenbergKarin Ohlsson och Low Key 

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.