MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Dröm Dig Hem – Hiss eller Diss?

5 kommentarer

80 jävla avsnitt?! Hemnet måste skoja med mig. Jag stod inte ut i trailerns tre minuter och så ska de köra 80 avsnitt av Dröm Dig Hem!!??Spolar tillbaks videoklippet och lyssnar en gång till. Det är Babben Larsson som är speaker. Min gotländska är lite ringrostig så jag spetsar öronen lite extra. Kanske säger hon 8 avsnitt, kanske säger hon 80. Det är oklart. Det har egentligen ingen större betydelse. 8 episoder av Hemnets parafras på Kanal 5´s dokusåpa Låghalt Bilmekaniker Söker Könsneutralt Kylskåp faller platt.

hemnet_martinreda_1

Eller platt och platt. Det beror ju på hur man ser det. Kollar man på det som ett läromedel eller något att fylla inspirationsförrådet med så faller det platt, men om man kollar på det som en helt ny humorgenre så kan man faktiskt skratta så att tårarna rinner. Dominika Peczynski är det mediala dragplåstret i kampanjen. Hennes ena barn kan simma fram och tillbaks i hennes badkar. Det är så många intressanta frågor jag vill ha svar på. Hur stort är det barnet? Min femåring kan knappt vända sig i vårat badkar utan att slå i huvudet och hon kan inte simma ännu. Dominika önskar också att badkaret ska få en snäll husse eller matte. Ursäkta, men nu måste jag trycka ner hotbrevsknappen. DET ÄR ETT BADKAR!!!!! HUNDAR HAR HUSSE OCH MATTE. BADKAR HAR PÅ SIN HÖJD HÅR I AVLOPPET, HUDAVLAGRINGAR PÅ KANTEN OCH MÖJLIGTVIS EN RÖRMOKARE SOM INSTALLERAR. THAT´S IT! OK?!

När sen utläggningarna om Dictator Chic och hyllningarna till Saddam Hussein kommer då måste jag stänga av.

Hemnet, om man nu tvunget ska göra rörlig media…. kan man då inte anlita någon av alla dessa fantastiska filmskapare vi har här i vårt avlånga land? Hur gick det till på det där styrelsemötet när filmen premiärvisades? Ingen ansvarig utgivare som försynt lyfte handen och sa något?

Veckans solklara diss går till Hemnets programserie Dröm Dig Hem. Det var faktiskt så jobbigt att titta på att jag inte kommer  följa resten för att se om det blir bättre. Det är helt enkelt inte värt att chansa. Nu ska jag gå och tvätta ögonen. Kram!

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

5 tankar om “Dröm Dig Hem – Hiss eller Diss?

 1. Alltså du är min idol! Du borde bli författare eller poet eller något – sitter alltid och skrattar högt när jag läser dina texter 😂

  Gilla

 2. Skriv en BOK martin!

  Gilla

  • Håller på! Tar bara sån evinnerlig tid. Böcker har ju tydligen flera sidor.
   Tar tacksamt emot tips på innehåll. Sånt belönas med tack i förord och hovmästarkaffe vid poolkanten.

   Gilla

 3. Tror du inte att hon skojar lite när hon säger att badkaret ska få en husse eller matte? Man måste inte ta allt så otroligt bokstavligt 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.