MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Formex – Nordic Me

2 kommentarer

Efter en härlig och välbehövd semester är jag nu tillbaka vid datorn. Kanske skönt för er också? Hoppas att ni har hunnit vila upp er för nu tänkte jag sätta fart på bloggen och därmed granska de designanknutna delarna av internet med en Janne Josefssonsk frenesi. En överfull mailkorg erbjuder en fantastisk vecka med kalas, jubileum och vernissage. Mer om detta de närmsta dagarna. Vi börjar dock i Stockholm.

formex_2016_martinreda_1

Formex har ganska nyss släppt sitt tema för mässan 24-27/8. Nordic Me .

Det står så här på Formex hemsida:  ”Nu är det tid att bli personliga och gå tillbaka till dem vi verkligen är. Att vårda både oss själva och världen runt oss. Att söka, känna och uttrycka oss…./Vi hittar välbefinnandet i vårt ursprung och i naturen. Här finns en renhet och hållbarhet som utmanar känslan av en orolig värld…/ Vi konsumerar medvetet. Idag designar vi vår egen värld och vårt eget välbefinnande. Det är innebörden av Nordic Me./…här kan du avläsa vad som ligger i luften.”

Ja, det stämmer och allt det där. Jag vet. Men är det inte aningen sent? Alla trendföreläsningar jag varit på, samtliga trendrapporter jag läst de senaste 1-2 åren handlar ju om just detta. Varför kommer det så sent? Nåväl jag ska inte gnälla, det är viktiga ledord och kärnvärden som Formex sprider med sin  storhet.

Men…. det som är riktigt roligt och väldigt intressant är att jag tillsammans med Camilla Julner någon kväll i anslutning till Formex kommer att arrangera en fest för Designbloggarna i Stockholm. Inget är ännu spikat, men tro mig, det kommer att bli riktigt bra.

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

2 tankar om “Formex – Nordic Me

  1. Skönt att ha dig tillbaka 😀
    Du brukar ju vara frekvent gäst hos trendenser så kanske är det så att det i alla fall kommer finnas ett för mig bekant ansikte imorgon?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.