MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Sara Bergqvist – Lav

Lämna en kommentar

Jag vet ju inte riktigt om ni har missat det men det har faktiskt varit möbelmässa i Milano. Jag har inte missat det. Det har bloggats spaltkilometer om Il Salone. Det har även varit löjligt många bilder på Instagram från den stora designveckan. Givetvis inte lika många bilder som på diverse körsbärsträd som tydligen blommar just nu, men ändå ganska många.

Jag var inte på plats rent fysiskt men tycker faktiskt att jag har ganska bra koll på vad som hände mellan proseccoäventyren. Att inte vara på plats och dras med i en euforisk stämning underlättar såklart när man vid köksbordet tänker generalisera och dra hela mässan över en sömnig kam. Gäsp är väl det jag har att säga. Av alla de tusentals föremål jag bläddrade igenom var det två saker som fick mig att må bra.

Asteps lampa Candela som producerar egen el och Sara Bergqvists bänk Lav. Den sistnämnda ska vi titta närmre på.

sara_bergqvist_lav_martinreda_1

En enkel, stilren och gedigen bänk. Rena raka linjer och massiv ask. En vanlig bänk helt enkelt. Om det inte vore för det geniala och lekfulla men också allvarsamma tillägget av tyget. Textilierna inbjuder dig att känna, utforska och experimentera men är samtidigt en kommentar om hållbarhet och naturens sätt att ta tillbaka det som är sitt. Jag älskar bänken och kan inte låta bli att tänka på hur det skulle vara om man lät naturen ta över ännu mer. Kanske låta riktiga växter från Nordic Green Design börja växa på den? Det samarbetet skulle jag vilja se!

sara_bergqvist_lav_2_martinreda

 

Fantastiskt jobbat Sara! Jag ser med spänning framemot att följa dig och dina skapelser.

/m

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.