MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Absolut Art – Hangsmart

9 kommentarer

Så här är det. Jag vet. Du har fått med dig en delfinplansch från Ikeas fyndavdelning när du egentligen bara skulle köpa värmeljus och en ny toalettborste, eller så har du gjort en heroisk insats och ropat in ett fint print från Designhjälpen eller så måste du tydligen snabbare än snabbt få upp det senaste potatistrycket från den hyperaktiva hovleverantören – Förskolan Elaka Ekorren. Jag vet. Frågan är bara hur du ska få upp allt detta på väggen? Lodrätt och vågrätt. I en något så när enhetlig konstnärlig kreativ klump.  Handen på hjärtat nu, är du verkligen vän med hammare och spik i kombination med vattenpass? Orkar du verkligen mäta och räkna ut exakt var du ska borra och plugga? Såklart du inte gör.  Då är det bra att ha en dagbädd att lägga konstverken på eller luta emot. Men det är också enda tillfället då daggbädd är bra att ha. Om du nu inte har en dagbädd så kan jag varmt rekommendera Absolut Art´s Hangsmart. 

Hangsmart_martinreda_1

Alexander Lervik har uppfunnit världens smartaste tavelhängarmojäng. Så enkelt, så effektivt och framförallt så skiljsmässohämmande att någon form av Nobelpris borde delas ut här.

Upp med Hangsmart på väggen, häng på din tavla och justera sedan konstverket i höjd- och sidled till önskad position. Genialiskt! Tänk om Trendenser hade inversterat i ett par såna innan jag gjorde den här väggen hos henne….

Trendenser_tavelvägg_martineda

Trevlig helg kompisar!

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

9 tankar om “Absolut Art – Hangsmart

 1. Men hur funkar den? Måste man göra extra hål i väggen för grejen först? Eller?

  Gilla

 2. Aha. Gick vidare till hans sajt och till videon. En mojäng per tavla alltså.

  Gilla

 3. Nu känner jag mig EXTREMT träffad…

  Gilla

 4. Men vad ska jag då ha min dagbädd till? 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.