MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Inred med känsla – Hiss eller Diss?

Lämna en kommentar

För si sådär en vecka sedan släppte Eco Wallpaper den första filmen i serien Inred med känsla. Det har tagit lite tid för mig att smälta och bearbeta de knappa fem minuterna. Men oj vad jag har bearbetat.

För er som inte har sett filmen ännu så handlar det om att två av Sveriges främsta stylister och inredningsbloggare, Pella Hedeby från Stilinspiration och Frida Ramstedt från Trendenser med material från bland annat Eco Wallpaper, ska inreda lyckligt utvalda personers hem. So far so good. Jag menar, vad kan gå fel? Vi pratar ett stabilt svenskt tapetvarumärke i samarbete med två fullblodade inredningsproffs. På pappret ser det ut som en framgångssaga men hur ser det egentligen ut på Youtube?

Jo, det kan jag tala om. Jag har nämligen legat sömnlös i en veckas tid och bara grubblat på det. Det ser ut som om Eco Wallpaper har anlitat produktionsbolaget som gör Riesen-reklamen. Ni vet, ”Snart vill du väl ha mina Riesen också?” Man låter alltså två ytterst kompetenta människor filmas och sen klippas ner till nonsenssmörja under ett tjockt täcke av Kinder Egg-reklamfilter. But why?

Jag är helt övertygad om att råmaterialet innehåller massvis av matnyttig information, givande meningsutbyte och konstruktiva tankar om inredningsprocessen. Inget av detta kommer fram i filmen. Varför? Varför får vi inte ta del av dessa guldkorn? Allt jag hör i den färdigredigerade filmen är manusfragment från valfritt avsnitt av My Little Pony.

Veckans solklara diss går till produktionen av Inred med känsla. Jag ser framemot kommande episoder. Avsnitt med substans och närvaro UTAN jag är inte bara tandläkare, jag är mamma också-filter. Ok?!

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.