MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Soft Söndag

1 kommentar

Äntligen söndag. Ni vet vad som gäller. Jag visar en bild eller två. Inga tourettesliknande utsvävningar i ironins tecken. Bara lugnt och skönt.  Idag tittar vi på Erik Johansson´s Cover Up. Erik gör helt magisk konst. Ni kan omöjligt se er mätta på hans verk. Jag valde Cover Up eftersom tapetintresset ligger mig varmt om hjärtat. Bildligt och bokstavligt talat.  Eller om det nu är tvärtom. Jag har aldrig lärt mig det.

Erik_Johansson_Cover_Up-Martinreda_1

/m

 

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

En tanke på “Soft Söndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.